EXIN
Miresevjen ne bote

Per EXIN Shpk

EXIN Shpk është kompani e specializuar në shitjen dhe
distribuimin e produkteve për fëmijë dhe prindër.


Duke plotësuar gjithnjë kërkesat e nënave për fëmijët e tyre,
Exin sot ofron një game të markave më të njohura nga Europa
në lëmine e produkteve për përkujdesje ndaj fëmijëve.

BubchenBaby Nova