fbpx

Exin Group

Produktet tona

PASTRO, KUJDESU, MBROJU.

Ne ofrojmë produktet e duhura për çdo lëkurë dhe çdo
moshë për të mbrojtur në mënyrë optimale lëkurën.

Produktet tona

MEMAT, SHISHET DHE LODRAT PËR FOSHNJE.

BABY-NOVA është markë e NOVATEX GmbH company, me seli në Pattensen, Hanover në Gjermani.
Memat, shishet dhe lodrat për foshnje janë vetëm një pjesë e produkteve inovative të Baby Nova.

Produktet tona

HUGGIES 

Pelenat dhe letrat e lagëta më kualitative të brendit Huggies nga Amerika, tani edhe në Kosovë! Blej më të mirat për fëmijët tuaj!

Latest news

Fëmijët e duan ujin dhe lojën me ujë, por prindërit duhet të kujdesen që temperatura e ujit të jetë ideale në mënyrë që ata të ndjehen rehat. Temperatura optimale e ujit është afërsisht 36-37°C. Cdo temperaturë tjetër mund te jetë e dëmshme për fëmijën, prandaj për të qenë të sigurtë ...Lexo Më Shumë
Qysh në momentin kur dalin dhëmbët e parë ato duhet të pastrohen në vazhdimësi. Në të kaluarën është sugjeruar që dhëmbët të pastrohen me gazë sterile por sot jeta e prindërve është lehtësuar, prandaj brendi gjerman ‘’BabyNova’’ sjellë në tregun e Kosovës brushën dhe gomën ideale për të pastruar dhëmbët. ...Lexo Më Shumë
Familja është dashuria më e madhe që mban zemra e njeriut, dhe kur zgjedhim produktet për familjen tonë ne duam të zgjedhim më të mirën. Prandaj brendi amerikan ‘’Huggies’’ sjellë në treg faculetat e lagura ‘’Huggies Extra Care Sensitive”. Këto faculeta janë dermatologjikisht të testuara dhe pa aroma, në përmbajtje ...Lexo Më Shumë
Kur fillon procesi i gjidhënies shumë gra përballen me vështirësi në fazat e para të kësaj faze, disa raportojnë qarje të thithkave dhe rrjedhimisht edhe dhimbje të mëdha gjatë thithjes se qumështit nga beba. Prandaj brendi gjerman ‘’BABYNOVA’’ sjellë në treg majet e silikonit për gji të cilat janë ekstra ...Lexo Më Shumë
Imagjinata i ndihmon fëmijët që të zhvillojnë shëndetin e tyre emocional, kjo bëhet duke i ndihmuar ata që të gjenerojnë ide kreative dhe të zgjidhin probleme. Fëmijët e lidhin imagjinatën me kreativitetin dhe kjo përvetësohet më së miri përmes lojës e cila u mundëson atyre të mendojnë si të bëjnë ...Lexo Më Shumë
Procesi i blerjeve të produkteve që ‘’fluturojnë’’ me NASA-në bëhet përmes një rregullore shtetërore të blerjes ku përveç politikave të prokurimit shihet edhe cilësia e produkteve që do udhëtojnë me astronautët. NASA e njohur si Administrata Hapësinore Aeronautike e Shteteve të Bashkuara të Amerikës njihet si institucioni që ka dërguar ...Lexo Më Shumë
Kur fëmijët kalojnë në fazën e largimit të pelenës ata stresohen për gjumin e natës, prandaj për t’a bërë më të lehtë menaxhimin e periudhës së largimit të pelenës, brendi amerikan ‘’HUGGIES’’ sjellë në treg pelenat ‘’DryNites’’. Ndonjëherë edhe për arsye shëndetësore fëmijët kanë problem me menaxhimin e urinimit gjatë ...Lexo Më Shumë
Fëmijët duan të eksplorojnë shumë prandaj edhe ndodhë që të përfundojnë të lagur nga shishet apo taset që nuk janë punuar me kujdes. Brendi gjerman ‘’BABY NOVA’’ sjellë në treg tasin që nuk pikon ujë, ky tas është me disa shtresa që mbajnë përmbajtjen në një temperaturë të përshtatshme, fal ...Lexo Më Shumë
Kur përgatiteni për pushime verore me fëmijët tuaj që ende janë të vegjël dhe kanë pelena, sigurisht se mendoni si të i’a bëni me kohën e kaluar në ujë dhe me nevojat fiziologjike për të cilat ata ende nuk mund të lajmërojnë.Për këtë ka menduar brendi amerikan i pelenave‘’HUGGIES’’, duke ...Lexo Më Shumë
× Si mund të ju ndihmojmë?