fbpx

Exin Group

Ndonjëherë vendosja e një pelene të zakonshme bëhet një sfidë për prindërit, fëmijët energjik e të lëvizshëm shumë herë nuk lejojnë të kryet misioni me sukses. Por, nuk ka problem, ekziston një super zgjidhje që i ndihmon prindërit dhe fëmijët. Janë pelenat e brendit amerikan “Huggies Pants”. 

Në vazhdim ne po i listojmë 10 arsye që tregojnë se këto pelena janë super të mira: 
1.Janë super të lehta për t’u vendosur në trupin e fëmijës, veshen si të brendshme të zakonshme. 
2.Fëmija lëvizë i lirshëm. 
3.Kanë material të butë me mikropore i cili e lejon lëkurën të merr frymë. 
4.Kanë shtresa Dry Touch që absorbojnë lagështi në sekonda dhe e mbajnë lëkurën të thatë gjatë ditës dhe natës. 
5.Nuk ndjehen të shtrënguar rreth belit. 
6.Ngjitësi fleksibil automatizon përshtatjen sipas madhësisë së barkut të foshnjës. 
7.Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën kur pelena duhet të ndërrohet. 
8.Pelenat kanë breza të butë elastikë në këmbë për mbrojtje nga rrjedhjet. 
9.Nuk përmbajnë kimikate. 
10.Nuk e irritojnë lëkurën. 

Për këto e të tjera ju padyshim se e keni gjetur pelenen ideale për fëmijën tuaj. I gjeni në të gjitha marketet e mëdha, në barnatore por edhe mund të bëni porosi online.