fbpx

Exin Group

Prindërit e rinj kanë shumë pyetje rreth asaj se çka është më e mira për fëmijën e tyre, ata duan të bëjnë të gjitha gjërat e mira për ata.

Ndonjëherë gjërat nuk shkojnë sipas planit por e rëndësishme është që ju të bëni përpjekje për të arritur këto objektiva.

1.Tentoni të ushqeni fëmijët tuaj me qumësht gjiri.

2.Vendosni orare të gjumit të rregulltë për fëmijët tuaj pa u ndikuar nga asnjë agjendë tjetër.

3.Zgjedhni produktet më të mira për ata, pelenat, aksesoret e ndryshme dhe produktet higjienike e kozmetike duhet të jenë të përshtatshme për ata.

Kur jemi te këto produkte unë si Mami rekomandoj që bashkë me gjidhënien apo qumështin formulë dhe gjumin e rregulltë të kujdeseni që produktet që vendosen në lëkurën e bebes tuaj, këto produkte të jenë të një kualiteti të lartë.

Prandaj sugjeroj që të përdorni pelenën e faculetat ‘’HUGGIES’’, produktet kozmetike e higjienike ‘’BUBCHEN’’ dhe produktet e aksesoriet e brendit gjerman ‘’BABYNOVA’’.

Shëndeti i fëmijës ndikohet nga stili i jetës, ushqyeshmëria dhe çdo gjë që i vendosni lëkurës së tyre.

Këto produkte i gjeni në të gjitha marketet e mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

Me dashuri,
Razija