fbpx

Exin Group

Shumë herë pyetem nëse duhet t’a prish gjumin e bebes për të i’a larguar pelenën natën apo ta lë në gjumë të rehatshëm. 

Unë them se bebes duhet të ia largoni pelenën nëse e ka kryer nevojën e madhe në të kundërten lejeni të flej gjumë. 

Në përvojën time me pelenat “Huggies” për gjatë gjithë natës fëmija ka fjetur i qetë dhe nuk ka pasur rrjedhje. 

Kjo pelenë me treguesin e lagështisë ju tregon vet se kur është koha të largohet pelena. 

Disa nana e prishin gjumin e bebes disa herë gjatë natës e kjo ndikon keq te beba sepse prishja e pushimit nuk është ndjenjë e mirë as për ata. 

Përdorni pelenat “Huggies” dhe gjatë natës leni fëmijët të flenë rehat. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore, por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija