fbpx

Exin Group

Materiali hipoalergjik, me përmbajtje totalisht natyrale e bën pelenën “Huggies Elite Soft” ideale për të posalindurit.

Kjo pelenë mbron lëkurën, përthithë lagështinë në shtresën e tretë të pelenës prej nga edhe e lejon lëkurën të jetë e thatë dhe e shëndetshme.

Këto pelena janë ideale, pa kimikate dhe me bazë natyrale, pra prindërit nuk duhet të frikësohen për materie të dëmshme që nga lëkura mund të kalojnë në gjak.

Janë super të rehatshme dhe fëmija juaj do ndjehet shumë mirë kur të ketë të vendosur pelenën “HUGGIES ELITE SOFT”.

Gjumi do jetë më i mirë e rrjedhimisht do pushoj e gjithë familja më mirë.

I gjeni në të gjitha marketet e mëdha,në barnatore por edhe mund të bëni porosi online.