fbpx

Exin Group

Kalimi nga shishja në tas apo nga procesi i gjidhënies në një formë tjetër të konsumit është i rëndësishëm.

Prandaj duhet besuar ekspertëve dhe ndjekur këshillat e tyre. Për rehatinë tuaj dhe të fëmijës tuaj unë propozoj tasin që nuk pikon ujë të brendit gjerman “BabyNova”.

Ky tas është me disa shtresa që mbajnë përmbajtjen në një temperaturë të rehatshme. Është shumë i përshtatshëm për fëmijët që duan të mësojnë të pinë në mënyrë të pavarur.

Fëmija juaj nuk do ta vërejë as kalimin nga shishja në tas, pasi gryka e butë e silikonit është shumë e rehatshme.

Një kapak mbrojtës parandalon dëmtimin dhe ndotjen e gypit të pirjes. Tasi është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë (PP). BPA falas *.

Kapaciteti është përafërsisht 300 ml dhe gypat zëvendësues mund të blihen veçmas. Tasi që nuk pikon është në përputhje me EN 14350 dhe i punuar sipas standardeve të Bashkimit Evropian. E gjeni në marketet e mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

Me dashuri, Razija