fbpx

Exin Group

Ushqim i lëkurës, aromë e këndshme dhe krehje e lehtë, këto efekte i ka super shamponi i brendit gjerman “Bubchen”. 
Pastron butë lëkurën dhe ushqen flokët duke i forcuar ato dhe duke e bërë krehjen e tyre shumë më të lehtë. Pas larjes, flokët marrin një shkëlqim natyral të mëndafshtë. 

Plus gjitha vetive të lartëpërmendura ky shampon nuk shkakton lot. I përshatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen. 
Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe). 

E gjeni në marketet e mëdha, në barnatore dhe mund të bëni porosi online.