fbpx

Exin Group

Kamomili ka veti anti inflamatore duke ju falenderuar përmbajtjes së flavonoideve,  duke u përshtatur kështu me lëkurën e ndjeshme të bebeve. 

Prandaj unë rekomandoj që të mirëmbani lëkurën e bebes me krema me përmbajtje kamomili. 
Të tilla janë kremat e brendit gjerman “Bubchen”. 

Të përsosura për mbrojtje të sigurt, përkujdesje të butë dhe të natyrshme. 
Parandalojnë acarimet dhe qetësojnë lëkurën.

Mbrojtja aktive e lëkurës është kompleks efikas i substancave aktive me përbërje natyrale që e ushqejnë lëkurën me acide yndyrore esenciale dhe lagështi. 
Në këtë mënyrë barriera natyrale e lëkurës do të forcohet dhe lëkura e bebes tuaj do të ketë mbrojtje të sigurt. 

Nuk përmbajnë ngjyrues artificial, parfum, konservues vaj parafine, gluten dhe kanë pH optimale. Brendi gjerman ”Bubchen” posedon linjen e kremave te ndryshme, perveç atyre me përmbajtje kamomili ka edhe krema të tjera gjithashtu super të shëndetshme për lëkurën e fëmijëve dhe të rriturve. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,Razija