fbpx

Exin Group

Aloe Vera është bimë tropikale që ka bimë të mbushura në formë shtize, është bima që përdoret për shumëllojshmëri të problemeve mjekësorë por gjithashtu edhe për mirëmbajtjen e shëndetit.

Sot dua të flas për ndikim e aloes vetëm në lëkurë. Aloe Vera njihet për efektin e saj hidratues për cka edhe rekomandohet shumë të përdoret në rast të djegieve nga dielli.

Aloe Vera ka efekt qetësues dhe njihet edhe për efektin anti-inflamator, anti-viral, anti-septik dhe i ofron lëkurës një mbrojtje ideale.

Prandaj, unë sugjeroj që të përdorni faculetat e lagura ‘’HUGGIES’’ me përmbajtje të Aloe Verës pasi janë faculetat më të mira që unë kam hasur në treg. Janë të bëra me fibra natyrale absorbuese për lëkurë të shëndetshme dhe një aromë natyrale.

Me prezencën e Aloe Verës, parandalon natyrshëm shkaqet e skuqjes së pelenave, janë hipoalergjike dhe pa alkool.

Ajo që dua të ndaj me ju është që Fondacioni Anglez për Lëkurë i ka pranuar dhe njohur të gjitha kërkimet e ‘’HUGGIES’’ për lëkurë të shëndetshme. I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

Me dashuri,
Razija