fbpx

Exin Group

Më lejoni të ju njoftoj se hallet e prindërve në pushimet verore kanë përfunduar. 

Nëse fëmija urinon apo jashtëqitë derisa është në ujë ky nuk është problem i madh nëse ju i keni vendosur fëmijës paraprakisht pelenat e notit Huggies Little Swimmers. 

Këto pelena janë krijuar nga materiali unik i cili nuk absorbon ujë, që do të thotë ato nuk bymehen. 

Madje, ju mund t’i ripërdorni nëse i vogli juaj nuk ka kryer nevoja fiziologjike.

Thjeshte, shpërlani pelenën, thajeni dhe ripërdoreni.

Pelenat Huggies Little Swimmers ju ndihmojnë juve dhe bebit tuaj që të kënaqeni më shumë gjatë kohës së qëndrimit në ujë. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore dhe mund të bëni porosi online. 

Me dashuri,

Razija