fbpx

Exin Group

Në përvojën time si Mami gjithmonë u them prindërve të heqin dorë nga shishet kur vjen koha e duhur. Koha e duhur është kur fëmija është gati të pijë nga tasi.

Tasin e rekomandoj për shumë arsye. E krijon shprehinë e pirjes nga gota, është i sigurtë nga thyera e lëndimet dhe është i lehtë e fëmija mund ta mbajë vet.

Unë rekomandoj tasin nga brendi “BABYNOVA”.

Këto gota/tase kanë hapësirë të gjerë të grykës që parandalon dëmtimet në buzë. Kur fëmija arrin moshën 12 muajshe ju gjithsesi duhet ta keni tasin “BABYNOVA”. I sigurtë, BPA free.

Me dashuri, Razija