A KENI DËGJUAR PËR FUQINË E PËRQAFIMIT ?

Kontakti lëkurë me lëkurë dhe përqafimi janë jashtëzakonisht të rëndësishme për të siguruar shëndet të mirë fizik dhe emocional për bebet. Huggies® ka besuar gjithmonë në fuqinë e përqafimeve. Prandaj edhe ka zhvilluar kampanjën e sukseshme në shumë vende të botës “No Baby Unhugged, Hospital Hugging” për më shumë se 30 spitale, kampanjë përmes së […]

SHAMPONËT NUK JANË VETËM PËR TË PASTRUAR!

Një shampon ideal është ai që përveç pastrimit edhe e ushqen lëkurën dhe flokun, të tillë janë shamponët e brendit gjerman “Bubchen”. Përveç mirëmbajtjes së flokut dhe lëkurës dhe pastrimit, shamponët “Bubchen” ofrojnë edhe më shumë. Shampon, dush dhe balsam ofron shamponi “Meereszawber” me motive shumë të dashura për fëmijët. Pas larjes, flokët marrin një […]

“HUGGIES” MBËSHTETË PRINDËRIT ME TRENJAKË!

Fëmija është bekim për familjen, dhe disa çifte bekimin e kanë të shumëfishtë. Ky është edhe rasti i nënës me trenjakët bukuroshë për të cilët brendi amerikan “Huggies” do kujdeset që të kenë pelenat dhe faculetat më kualitative në shfrytëzim. Për të treguar veçantinë e trenjakëve më poshtë po i paraqitim disa fakte për ata. […]

A E DINI CILAT JANË PRODUKTET IDEALE HIGJIENIKE/KOZMETIKE PËR BEBE ?

Ushqyerja e lëkurës qysh në ditët e para të jetës ka shumë rëndësi, kjo sepse e parandalon tharjen dhe skuqjen e lëkurës te bebet. I tillë është kremi special nga brendi gjerman “Bubchen”. Ky krem ka përmbajtje plotësisht natyrale dhe lehtë të pranueshme nga lëkura. Për shkak të përmbajtjes është i përshtatshëm për foshnjet e […]

HUGGIES® NO BABY UNHUGGED\ ASNJË FËMIJË TË MOS MBETET PA PËRQAFIM

Përqafimi ofron ndjenjën e ngrohtësisë dhe dashurisë, prandaj edhe “Huggies” përqafon fort çdo fëmijë duke i ofruar dashuri e komoditet me pelenat dhe faculetat kualitative. Në prag të festave të fundvitit, “Huggies” dha përqafime pafund për fëmijët pa përkujdesje prindërore të cilët pranuan dhurata dhe shumë dashuri. Bashkë me fëmijët dhe maskotat shumë të dashura […]

SI TË MENAXHONI PASTRIMIN E FLOKËVE TË GJATË TE FËMIJËT 

Disa fëmijë lindin me flokë shumë e disa të tjerë me më pak flokë.  Te disa rritja ndodhë në shpejtësi e te disa don kohë.  Por kur fëmija është rritur dhe flokët tashmë kërkojnë mirëmbajtje dhe krerje delikate atëherë prindërit fillojnë të kërkojnë produkte ideale për pastrim.  Ideale për flokët e fëmijëve sidomos vajzave që […]

FACULETAT ”HUGGIES” MBAJNË VENDIN E PARË NË BOTË  

Ne e duam lëkurën tuaj, prandaj edhe jemi të përkushtuar që të kujdesemi për të, t’a mbajmë të pastër, të shëndetshme dhe të butë. Prindërit e dijnë se bebet e tyre kanë lëkurë delikate, pikërisht kjo delikatesë na ka inspiruar neve të bëjmë faculeta aq të buta sa një përqafim plot dashuri.  Kjo na bën […]