fbpx

Exin Group

Masazhi është i mirëseardhur për të gjithë, shtendosja e muskujve dhe ndjesia e relaksit kanë shumë përfitime. 

Por, prindërit duhet t’a dijnë se masazhi ka benefite edhe për moshat e vogla prej të posalindurve e tutje. 

Te bebat e posalindura përmes masazhit e lehtësoni fazën e kolikave dhe gazërave duke ndihmuar në gjumë më të mirë. 

Përmes masazhës ju krijoni një lidhje të afërt me fëmijën tuaj. 

Ekspertët thonë se masazhi ndikon pozitivisht edhe në sistemin nervor dhe digjestiv,pra edhe në raste të konstipacionit masazhi ndihmon. 

Për një masazh kualitativ unë propozoj të përdorni vajëra të sigurta si ai i brendit gjerman “Bubchen”. 

Këtë vaj e gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija