fbpx

Si dhe kur të filloni të ndani fëmijën tuaj nga qumështi i gjirit dhe të filloni me ushqimet e ngurta

Një nga fazat më emocionuese të zhvillimit të fëmijës tuaj është kur ata fillojnë të hanë ushqim të vërtetë. Redaktorja e prindërimit, Sally J Hall, jep këshilla kur, pse dhe si të fillojë kalimi nga qumështi igjirit te ushqimet e ngurta. Kur të filloni të ndani fëmijën tuaj nga gji? Ekspertët e shëndetit pajtohen që […]

KUR DUHET TË FILLONI PASTRIMIN E DHËMBËVE TE BEBET ?

Kur bebja juaj buzëqeshë bota bëhet më e bukur, por mbetet përgjegjësia jonë të kujdesemi për higjienën orale qysh kur fillon dalja e dhëmbëve të parë. Mënyra më efikase dhe më e pranueshme për t’i pastruar dhëmbët e bebit tuaj është larja e tyre me furçën adekuate. Ekspertët botërorë rekomandojnë të filloni larjen e dhëmbëve […]

PO KËRKONI SHAMPON PËR FLOKËT DHE TRUPIN E FËMIJËVE ?

Lëkura e fëmijëve është shumë e ndjeshme prandaj edhe duhet pasur kujdes se çka i vendosim asaj gjatë pastrimit. Për këtë ju nuk duhet të shqetësoheni sepse brendi gjerman “Bubchen” ka menduar për shamponë që janë dy në një. Shampo dhe xhel dushi DE 2020 Tiger pastron butësisht lëkurën e fëmijës tuaj. Ky shampon dhe […]

A E NJIHNI BIMËN QË RUAN LAGËSHTINË E FYTYRËS TE BEBET ?

Sigurisht se kur flasim për bimët që ndikojnë pozitivisht në shëndetin tonë të përgjithshëm apo në mirëmbajtjen e lëkurës, e kemi fjalën për bimët që përpunohen dhe i përdorim edhe si kremëra. Kalendula është bimë barishtore që nuk është vetëm e bukur por ka efekte pozitive si për shëndetin ashtu edhe për pamjen. Bio-kalendula e kultivuar […]