fbpx

Exin Group

Jeni bërë prindër dhe keni shumë pyetje se cilat pelena duhet t’i përdorni për beben tuaj. Apo ndodhë që nuk jeni të kënaqur me pelenat që përdorni ?

Nuk e dini saktë se çfarë veti duhet t’i ketë pelena ideale ?

Përgjigjet i gjeni te pelena “Huggies Elite Soft” me karakteristikat e saj super të veçanta.

Pelenat e brendit amerikan “Huggies Elite Soft” kanë materiale shumë të buta, shtresa e brendshme inovative “SoftAbsorb” thith lagështinë dhe jashtëqitjet në disa sekonda.  

E veçanta e këtyre pelenave është se e kanë xhepin e brendshëm të rripit që parandalon jashtëqitjen të depërtojë përgjatë shpinës.

”Huggies Elite Soft” ka një brez elastik në mënyrë që pelena të ngjitet mirë në trup, por në të njëjtën kohë të mos bëj presion në bark. 

Kur pelena është e lagur, një tregues i veçantë ndryshon ngjyrën, kështu që është e mundur të përcaktohet se kur është koha për të ndërruar pelenën. 

“Huggies Elite Soft” është mbrojtja më e mirë për fëmijët, e butë dhe e dashur si përqafimi i nënës.

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

ReplyForward