fbpx

Exin Group

Fëmijët mund të mos kenë mundësi të na thonë se po ndjehen të rënduar nga pelena, kanë mungesë rehatie apo ndjehen thjeshtë të palumtur me vendosjen e saj. Prandaj ata mund të jenë në siklet, të qajnë dhe të mos gjejnë rehati. 

Për komoditetin e fëmijëve tuaj brendi amerikan “Huggies” sjellë pelenat HUGGIES COMFORT 8-14kg. 
Këto pelena sigurojnë rehati 24/7, kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë. 

E veçanta e saj është se me “Huggies” nuk ndodhë varja e pelenës nga mbushja, kanë materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës, brez të zgjatur dhe formësim anatomik midis këmbëve. 
Prandaj ju mbetet ta bëni zgjedhjen e duhur. 

Pelenat “Huggies” i gjeni më markete të mëdha, në barnatore, por mund të bëni edhe porosi online.

Me dashuri,
Razija