fbpx

Exin Group

Mungesa e rehatisë gjatë natës ju shqetëson juve dhe fëmijët që varësisht nga mosha edhe mund ta përjetojnë keq incidentin. 

Prandaj, pelenat e brendit amerikan DryNites janë krijuar për të lehtësuar fazën e incidenteve me urinimin gjatë natës. 
Këto pelena  janë dizajnuar për fëmijë 3 deri 5 vjeç, 4 deri 7 vjeç dhe 8 deri 15 vjeç. 
DryNites® Pajama Pants, nuk duken si pelena të zakonshme. 
Ato nuk bëjnë zhurmë dhe janë shumë të rehatshme, kanë anët e zgjatura dhe japin një ndjesi më të butë për fëmijën. 

Prindërit janë rehat e fëmijët fitojnë vetëbesim për të larguar më pastaj pelenën në terësi. Janë të sigurta e të shëndetshme për nga përmbajtja, pra nuk kanë kimikate apo materiale jo kualitative. 

Për më të mirën e fëmijës tuaj, siguroni produktet më të mira për rritje e zhvillim.

ReplyForward