Exin Group

Uji është jetë, uji pastron, freskon, largon toksinat dhe mirëmban shëndetin. 

Por kur rrymat më të forta të ujit me një forcë ideale “goditin” trupin  e bebes  ajo quhet terapi me ujë dhe ka shumë përfitime. 

Po i rradhiti disa nga përfitimet e hidroterapisë. 

Pas hidroterapisë bebet flenë më mirë, muskujt e tyre  forcohen dhe dhimbjet e barkut në fazën e kolikave zvogëlohen dukshëm. 

Hidroterapia stimulon shqisat e bebeve duke përmirësuar kështu  edhe ekuilibrin dhe koordinimin e bebeve.

Këto e shumë tjera janë benefitet e hidroterapisë. 

Kur i vendosni fëmijët në hidroterapi sigurohuni se beba ka pirë qumësht së paku 15 minuta më herët. 

Asnjëherë mos i futni pa pelenën e ujit. 

Më e mira është pelena “Huggies Little Swimmers”. 

Pelenë e butë dhe me mundësi të ripërdorimit nëse beba nuk ka kryer jashtëqitje. 

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore, por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija