fbpx

Exin Group

Stina e verës sigurisht se vjen me shumë energji, lojë jashtë shtëpisë e ekspozim në diell. 

Profesionistët shëndetësorë rekomandojnë ekspozimin në diell për këto arsye: 

1.Ndihmon në marrjen e vitaminës D. 

2. E forcon sistemin imunitar të fëmijëve. 

3. E rregullon ciklin e gjumit te fëmijët. 

4.Redukton stresin dhe ankthin duke i bërë fëmijët më të relaksuar. 

5. Inkurajon ata të kalojnë më shumë kohë jashtë. 

Por, me gjithë benefitet vjen edhe kujdesi ndaj ekspozimit në diell. 

Ekspozimi pa krema për mbrojtje nga dielli mund të ketë efekt negativ shumë të madh. 

Ekspozimi në diell pa aplikimin e kremave mbrojtëse mund të dëmtoj lëkurën në nivele të thella të cilat pastaj si reaksion kanë temperaturën e lartë e dehidrimin. 

Mos i ekspozoni fëmijët në diell pa aplikuar kremën mbrojtëse. 

Ideale është ajo e brendit gjerman “Bubchen”. 

Krema për mbrojtje nga dielli “Bubchen” është posaçërisht e zhvilluar për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. 

Përmban filtra të kombinuara dhe komponente të vlefshme për përkujdesje dhe mbrojtje. 

“Bubchen” ka krema extra rezistent ndaj ujit. 

Nuk kanë parfume, konzervues, ngjyra artificiale apo oktokrilen. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija