fbpx

Exin Group

Kështu shprehen nënat kosovare në shumë raste, si popull njihemi si njerëz me nivel të lartë të higjienës, prandaj edhe i druhemi mungesës së ujit kur fëmijët janë në ambiente të jashtme. 

Prandan, faculetat e lagura Huggies all over clean, janë ndihmesa më e mirë per ju. 

Këto faculeta, janë të testuara dermatologjikisht, hipoalergjike dhe pastrojnë 99% të baktereve pa përdorur kimikate. 

Nëse jeni në ambiente ku fëmijët prekin shumë gjëra mos i kufizoni, por me vete merrni faculetat me përmbajtje uji. 

U’a them me siguri, se ky është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 
Me dashuri,
Razija