Exin Group

Ne e duam lëkurën tuaj, prandaj edhe jemi të përkushtuar që të kujdesemi për të, t’a mbajmë të pastër, të shëndetshme dhe të butë.

Prindërit e dijnë se bebet e tyre kanë lëkurë delikate, pikërisht kjo delikatesë na ka inspiruar neve të bëjmë faculeta aq të buta sa një përqafim plot dashuri. 

Kjo na bën faculetat numër një në botë, dhe duke e theksuar këtë fakt na besoni se kjo arrihet me punë të madhe. 

PSE TË ZGJEDHNI “HUGGIES” ? 

Janë të punuara me fibra natyrale, të përshtatshme për lëkurë. 

Butësisht pastrojnë dhe e mbrojnë lëkurën delikate të bebeve.

Të sigurta për përdorim që nga dita e parë e lindjes. 

Të aprovuara nga Fondacioni Britanez për Lëkurë.

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

(Burimi i tekstit) Euromonitor International Limited; Tissue and Hygiene 2021ed, retail value RSP 2020 data.