fbpx

Exin Group

Fëmija është bekim për familjen, dhe disa çifte bekimin e kanë të shumëfishtë.

Ky është edhe rasti i nënës me trenjakët bukuroshë për të cilët brendi amerikan “Huggies” do kujdeset që të kenë pelenat dhe faculetat më kualitative në shfrytëzim.

Për të treguar veçantinë e trenjakëve më poshtë po i paraqitim disa fakte për ata.

Në SHBA sipas statistikave çdo vit lindin afro 7 mijë trenjakë.

Shanset për të pasur shtatzëni natyrale me trenjakë thuhet të jenë 1 në 8 mijë.

Madje, thuhet se shancet që një grua të zhvillojë shtatzëni me më shumë se një fëmijë janë diku rreth 3%.

Nuk do diskutim se bekimi i trefishtë ka edhe shpenzime të trefishta për çka “Huggies” ka vendosur të dal në ndihmë të një çifti me trenjakë.

Të rriteni me shëndet dhe t’i gëzoni produktet më të mira për ju.