fbpx

Exin Group

Fëmijët janë të lëvizshëm, ata kërkojnë të jenë rehat e të shijojnë botën e tyre të bukur. Prandaj, çdo prind duhet të sigurohet që fëmija i tij është duke lëvizur me lehtësi pa u penguar nga lloji i pelenës që e ka. 

Për rehatinë maksimale të fëmijës tuaj ka menduar brendi amerikan “Huggies” që në tregun e Kosovës ka sjellur pelenat “HUGGIES PANTS”. 

Këto pelena kanë material të butë me mikropore, faktor ky që e lejon lëkurën të marr frymë. 
Shtresa Dry Touch absorbon lagështinë në disa sekonda dhe e mban lëkurën të thatë gjatë ditës dhe natës. 
Ka një tregues të lagështisë që e ndryshon ngjyrën. 

Gjithashtu posedon breza të butë elastikë në këmbë për mbrojtje nga rrjedhjet. Ndërsa, zona e barkut do jetë e lirë dhe fëmija do lëvizë lirshëm pa u ndjerë i shtrënguar nga pelena e tij.

Super pelenat “HUGGIES PANTS” i gjeni në të gjitha marketet e mëdha, në barnatore por edhe mund të bëni porosi online.