fbpx

Exin Group

Nëntë muaj shtatzëni janë rrugëtim i gjatë por i ëmbël, tashmë ka ardhur koha të bëni gati çantën me gjërat që ju duhen juve dhe bebes tuaj.Brendi amerikan “Huggies” propozon për beben tuaj pelenat e buta “Huggies Elite Soft”

Këto pelena janë krijuar posaçërisht për të sapolindurit me materiale të buta nga brenda dhe jashtë.Shtresa e brendshme inovative SoftAbsorb (Soft Absorb) me jastëkë të butë thith lagështi dhe rrëmujë në sekonda.

Këto pelena janë të dizajnuara për të posalindur dhe kanë veçanti të shumta.Ato kanë linjat e jastëkëve që thithin lëngun mbrenda sekondave.E kanë një super xhep të veçantë të brendshëm që ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve.

Falë materialeve frymëmarrëse këto pelena parandalojnë acarimin e lëkurës, super natyrale dhe pa kimikate të dëmshme.

Me gjithë këto veçanti ju tashmë e keni të lehtë të zgjedhni më të mirën për beben tuaj.

“Huggies Elite Soft” i gjeni në të gjitha marketet e mëdha, në barnatore dhe mund të bëni porosi edhe online.

ReplyForward