fbpx

Exin Group

Lëkura është organi më i madh në organizmin e njeriut por edhe organ shumë i ndjeshëm për çka duhet pasur shumë kujdes me produktet që i’a vendosim. 

Ky kujdes duhet të jetë maksimal për çdokënd e sidomos për fëmijët. 

Shumë nëna ankohen për irritimin e lëkurës së bebave dhe kur i pyes për llojin e kremërave apo faculetave që i përdorin shoh materie irrituese aty. 

Prandaj u rekomandoj gjithmonë faculetat “Huggies” që në përmbajtje kanë 99% ujë tre herë të distiluar. 

Ky ujë i bën këto faculeta të sigurta të përdoren edhe për pastrimin e fytyrës, duarve dhe çdo pjese të trupit. 

Me pambuk organik faculetat”Huggies” nuk e irritojnë lëkurën e bebes dhe janë shumë të shëndetshme. 

Ndërsa për kremëra e shampon si gjithmonë rekomandoj ato të brendit gjerman “Bubchen”. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija