fbpx

Exin Group

Fëmijët janë super të ndjeshëm por kjo nuk është arsye që fëmijët t’i ndaloni nga ekspozimi jashtë në ditë të ftohta. 

Mjafton që ju të jeni të përgatitur për daljen tuaj, me veshjen e duhur dhe pajisjet e duhura që fëmija t’a shijoj kohën jashtë edhe kur është ftohtë. 

Shumë herë nënat ankohen se pijet e ftohta ose mbajtja jashtë e shisheve bën që fëmija të mos e konsumoj pijen me temperaturen e dëshiruar. 

Duke i parë këto probleme unë ju rekomandoj tasin me disa shtresa që e mbajnë përmbajtjen në një temperaturë ideale. 

Është shumë i përshtatshëm për fëmijët që duan të mësojnë të pinë në mënyrë të pavarur. 

Shtoni faktin që fëmija juaj nuk do ta vërejë as kalimin nga shishja në tas, pasi pipëza e butë e silikonit është shumë e rehatshme. 

Një kapak mbrojtës parandalon dëmtimin dhe papastërtitë në pip.   

Tasi është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë (PP). 

Nuk përmban BPA dhe ka kapacitet prej afërsisht 250 ml. 

Ne e quajmë tas të shëndetshëm sepse fëmija nuk laget, rrjedhimisht evitohen ftohjet, fëmija nuk bjen në kontakt me kimikate të rrezikshme plastike dhe të gjithë janë super të lumtur. 

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,
Razija