fbpx

Exin Group

Më ka rastisur të shoh pelena të ndryshme në treg, nga ato kualitative deri te ato të kualitetit më të dobët. 

Kur i prek pelenat gjithmonë mendoj si do ndjeheshim ne po të na vendoseshin ato neve. 

Dhe nga ajo logjikë përfundoj duke e kërku pelenën që ka materiale shumë të buta. 

E tillë është pelena “Huggies” e cila e ka shtresën e brendshme inovative SoftAbsorb që  thith lagështinë dhe jashtëqitjet në disa sekonda. 

Xhepi i brendshëm i rripit të kësaj pelene  parandalon që jashtëqitja të depërtojë përgjatë shpinës. 

”Huggies Elite Soft” ka një brez elastik në mënyrë që pelena të ngjitet mirë në trup, por në të njëjtën kohë të mos bëj presion në bark. 

Kur pelena është e lagur, një tregues i veçantë ndryshon ngjyrën, kështu që është e mundur të përcaktohet se kur është koha për të ndërruar pelenën. 

Huggies Elite Soft është mbrojtja më e mirë për fëmijët, e butë dhe e dashur si përqafimi i nënës. 

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija