fbpx

Exin Group

Bebet lindin të buta dhe të ndjeshme, nga një ambient i ngrohtë në barkun e nënës ato dalin në një ambient me të cilin ju duhet pak kohë të përshtaten. 

Prandaj, kur bebet lindin keni kujdes me lëkurën e tyre, mos i ngarkoni me shamponë, krema apo losione të papërshtatshme. 

Poashtu, kujdes me pelenën, ajo duhet të jetë e fiksuar mirë, të mos jetë e vrazhdë dhe të mos e mbuloj kërthizën. 

Unë rekomandoj që të merrni pelenat Huggies Elite Soft.  

Ato kanë materiale shumë të buta, shtresa e brendshme inovative SoftAbsorb thith lagështinë dhe jashtëqitjet në disa sekonda. 

Mekoniumi është jashtëqitja e parë që bëhet pas lindjes që do të thotë  se qysh në spital ju do e pastroni beben tuaj. 

E veçanta e “Huggies Elite Soft” për të posalindur është se lëkura e bebes është e mbrojtur qysh në ditën e parë. 

Mikroporet e lejojnë lëkurën të “marrë frymë”, ato sigurojnë qarkullimin e ajrit brenda pelenës.                                     

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija