fbpx

Exin Group

Ndonjëherë nënat janë duke nxituar nga presioni i obligimeve, ato kanë fëmijët përballë e shumë punë tjera anash dhe mund të gabojnë e të mos e kontrollojnë nxehtësinë e ushqimit. 

Për këtë ka menduar brendi gjerman “BabyNova” duke sjellur në tregun e Kosovës lugë për bebe me sensor nxehtësie.
Ky set përbëhet nga 3 lugë të ndjeshme ndaj nxehtësisë për foshnje dhe fëmijë të vegjël. 

Lugët janë unike, ato e ndryshojnë ngjyrën kur bien në kontakt me ushqimin shumë të nxehtë dhe kështu ofrojnë dukshëm më shumë siguri kur ushqehen vakte të ngrohta. Pra, lugët me sensor të nxehtësisë Dentistar vërtetohet se ndihmojnë. 

E mira e tyre është se nuk përmbajnë kimikate dhe janë të punuara në përputhje me rregulloret e Bashkimit Evropian. 
I gjeni në të gjitha barnatoret dhe marketet e mëdha në gjithë Kosovën.