fbpx

Exin Group

Ndryshimi i temperaturave, kalimi nga vera në vjeshtë paraqitet edhe me ndryshime në organizëm. 

Rrjedhimisht, ndikohet edhe lëkura si organi më i madh në organizëm. 

Prandaj, kur fëmijët ekspozohen jashte ndodhë të fitojnë skuqje të lëkurës apo tharje. 

Unë rekomandoj që të përdorni kremin e brendit gjerman Bubchen të njohur si special protection cream 75ml. 

Ky krem mënjanon me shpejtësi skuqjen e lëkurës së foshnjave, pasi përmban lëndë natyrale rigjeneruese dhe lehtë të pranueshme nga lëkura.

I përshtatshëm për foshnjet e sapolindura dhe për gjithë familjen. 

Përmban panthenol, vaj peshku, vitamin E, kamomil, allantoinë. 

Nuk përmban lëndë të rrezikshme si vaj parafine dhe nuk ka aroma që shkaktojnë alergji. 

E gjeni në markete të mëdha në barnatore, por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija