fbpx

Exin Group

Largimi i pelenës kërkon kohë dhe përkushtim. Fillimisht mos u stresoni dhe punoni me fëmijën tuaj. Kur e shihni se fëmija po tenton ta heq pelenën ky është sinjal se ai është gati.

Për të qenë të suksesshëm në largimin e pelenës ndiqni këto hapa:

Vendoseni fëmijën në toalet dhe bisedoni me të për benefitet e kryerjes së nevojave fiziologjike në toalet. Mos u nervozoni e as mos e ndëshkoni nëse ndodhë ta kryej nevojën pa mbëritur te toalet.

Ajo që unë rekomandoj është që gjatë këtij procesi të përdoren pelenat e brendit Amerikan DryNites® të cilat janë krijuar për të ndihmuar në menaxhimin e fazës së largimit të pelenës dhe lagies së shtratit.

Janë për fëmijë 3 deri 5 vjeç, 4 deri 7 vjeç, 8 deri 15 vjeç. DryNites® Pajama Pants paraqesin grafikë të përshtatshme për moshën dhe karakterizojnë thithjen specifike gjinore aty ku është e nevojshme.

Ato kanë anët e zgjatura, një ndjesi më të butë për një përshtatje të rehatshme dhe janë bërë me material diskret për të kufizuar zhurmën poshtë pizhameve. I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

Gjithashtu tentoni të jeni fleksibil gjatë natës kur fëmija ka nevojë për të urinuar.

Me dashuri, Razija