Exin Group

Kanceri i gjirit është sëmundja që u merr jetën shumë grave. Për të rritur vetëdijen për këtë sëmundje, Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka shpallur muajin tetor, muajin rozë, muajin që e lufton kancerin e gjirit.

Ky muaj duhet të shënohet me një fjongo rozë dhe me vëmendje të kthyer nga këshillave të mjekëve. Kur vjen puna te shëndeti, asnjë punë tjetër nuk do prioritet.

Prandaj, bëni kontrolla të vazhdueshme, bëni mamografi dhe mos e anashkaloni shëndetin tuaj. Familja ka nevojë për gra të shëndetshme dhe të lumtura.

Duajeni veten që t’i doni të tjerët pastaj.

Me dashuri, Razija