fbpx

Exin Group

Lëkura e fëmijëve është e butë e ndjeshme dhe shumë e bukur, por kujdesi ndaj saj duhet të jetë i vazhdueshëm në çdo kohë. 

Sidomos kur vjen stina e verës prindërit duhet pasur kujdes me ekspozimin në diell. 

Rrezet e forta të diellit mund të shkaktojnë diegie e pastaj fëmija mund të dehidratohet e të paraqiten shumë probleme tjera. 

Prandaj, largohuni nga rrezet e forta të diellit dhe asnjëherë mos delni pa aplikuar kremën mbrojtëse. 

Unë rekomandoj kremën “Bubchen” e cila është posaçërisht e zhvilluar për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. 

Sistemi i filtrave UVA/UVB ofron mbrojtje të gjerë të lëkurës kundër dëmeve të përhershme që shkakton dielli, duke parandaluar dëmet nga dielli. 

Lehtë shpërndahet dhe mbron që nga minuta e parë e aplikimit. 

“Bubchen” është extra rezistent ndaj ujit. 

Pa parfume, konzervues, ngjyra artificiale apo oktokrilen. 

Me dashuri,

Razija