fbpx

Exin Group

Po e shoh kohëve të fundit se shumë prindër po e kërkojnë një lodër që mua më duket horror dhe duke kërkuar kuptova se me të vërtetë qenka lodër horrori. 

Unë vazhdimisht kam bërë thirrje që të bleni lodra edukative dhe sigurisht në pamje të bukura. 

Kam shkruar kundër lodrave me armë që ngjallin ndjenja dhune te fëmija dhe kam kërkuar të edukoni fëmijët me lojë edukative. 

Përveç edukimit kam kërkuar të shikoni edhe sigurinë e cilësinë, pra lodra të ketë mbishkrimin CE dhe të jetë me standarde europiane. 

Të tilla janë lodrat e brendit gjerman “BabyNova” këto lodra kanë ngjyra të hapura, të gëzuara, janë kualitative dhe edukuese. 

Prandaj sugjeroj që fëmijëve të u’a siguroni këto lodra. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija