fbpx

Exin Group

Shumë prindër ankohen se fëmija i tyre në vazhdimësi ka probleme me urinimin në gjumë duke e bërë kështu të vështirë largimin e pelenës. 

Për këtë fazë ju duhet të keni durim e të kuptoni se prej një periudhe kur fëmija është mësuar të urinoj lirshëm në pelenë i duhet kohë të mësohet se duhet të urinojë në toalet. 

Mënyra më e mirë është që fëmija të trajnohet ashtu që gjatë natës të zgjohet dhe të shkoj në toalet. 

Ju duhet vazhdimisht të flisni me fëmijët tuaj.

Por derisa kjo ndodhë, për të ndihmuar procesin dhe për të mos humbur vetëbesimin e fëmijës unë sugjeroj të përdorni pelenat e brendit Amerikan DryNites® të cilat janë krijuar për të ndihmuar në menaxhimin e fazës së incidenteve me urinimin në shtrat. 

Këto pelena janë për fëmijë 3 deri 5 vjeç, 4 deri 7 vjeç, 8 deri 15 vjeç. 

Ato kanë anët e zgjatura, ofrojnë një ndjesi më të butë për një përshtatje të rehatshme dhe janë bërë me material diskret për të kufizuar zhurmën poshtë pizhameve. 

Pra, fëmija do i perceptoj si të brendshme por po ndodhi urinimi i pavullnetshëm nuk do laget për t’u stresuar ndërkohet ngadalë do e mësoj largimin e plotë të pelenës. 

Mos u stresoni, asnjë fëmijë nuk është rritur me pelenë, do kohë.

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

Me dashuri,

Razija