fbpx

Exin Group

Playful family having fun while piggybacking in springtime.

Gjendja ekonomike sigurisht se sfidon shumë familje, prandaj në vazhdimësi jap këshilla praktike s’i të zgjedhni produkte dhe ushqime të shëndetshme për gjithë familjen. 

Kur jemi te ushqimi unë them më mirë një banane, pak vezë dhe apo një cope djathi me bukë se ushqime të procesuara për mëngjesin e çdo familje. 

Kjo formë e ushqyerjes kursen xhepin dhe mundëson ushqyerje të shëndetshme.

Kur jemi te produktet e përkujdesjes ndaj lëkurës propozoj të zgjedhni krema që në përmbajtje janë të pranueshme për gjithë familjen. 

I tillë është kremi për fytyrë dhe lëkurë nga brendi gjerman “Bubchen”.

Ky krem ofron kujdes intenziv për fytyrën dhe lëkurën e trupit të fëmijës dhe gjithë familjes. 

Ofron hidratim afatgjatë dhe me vajin e bajameve dhe gjalpin shea rivendosë barrierën mbrojtëse të yndyrnave në lëkurë. 

Nuk ka vaj mineral, preservativë apo  ngjyrues dhe përdoret për fëmijët që nga lindja dhe poashtu për gjithë familjen. 

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore, por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija