Exin Group

Produktet tona

PASTRO, KUJDESU, MBROJU.

Ne ofrojmë produktet e duhura për çdo lëkurë dhe çdo
moshë për të mbrojtur në mënyrë optimale lëkurën.

Produktet tona

MEMAT, SHISHET DHE LODRAT PËR FOSHNJE.

BABY-NOVA është markë e NOVATEX GmbH company, me seli në Pattensen, Hanover në Gjermani.
Memat, shishet dhe lodrat për foshnje janë vetëm një pjesë e produkteve inovative të Baby Nova.

Produktet tona

HUGGIES 

Pelenat dhe letrat e lagëta më kualitative të brendit Huggies nga Amerika, tani edhe në Kosovë! Blej më të mirat për fëmijët tuaj!

Latest news

Ushqyerja e lëkurës qysh në ditët e para të jetës ka shumë rëndësi, kjo sepse e parandalon tharjen dhe skuqjen e lëkurës te bebet. I tillë është kremi special nga brendi gjerman "Bubchen". Ky krem ka përmbajtje plotësisht natyrale dhe lehtë të pranueshme nga lëkura. Për shkak të përmbajtjes është ...Lexo Më Shumë
Përqafimi ofron ndjenjën e ngrohtësisë dhe dashurisë, prandaj edhe "Huggies" përqafon fort çdo fëmijë duke i ofruar dashuri e komoditet me pelenat dhe faculetat kualitative. Në prag të festave të fundvitit, "Huggies" dha përqafime pafund për fëmijët pa përkujdesje prindërore të cilët pranuan dhurata dhe shumë dashuri. Bashkë me fëmijët ...Lexo Më Shumë
Disa fëmijë lindin me flokë shumë e disa të tjerë me më pak flokë.  Te disa rritja ndodhë në shpejtësi e te disa don kohë.  Por kur fëmija është rritur dhe flokët tashmë kërkojnë mirëmbajtje dhe krerje delikate atëherë prindërit fillojnë të kërkojnë produkte ideale për pastrim.  Ideale për flokët ...Lexo Më Shumë
Ne e duam lëkurën tuaj, prandaj edhe jemi të përkushtuar që të kujdesemi për të, t'a mbajmë të pastër, të shëndetshme dhe të butë. Prindërit e dijnë se bebet e tyre kanë lëkurë delikate, pikërisht kjo delikatesë na ka inspiruar neve të bëjmë faculeta aq të buta sa një përqafim ...Lexo Më Shumë
Shoh shumë fëmijë më të rritur se dy vjet që ende përdorin shishe për të konsumuar ujë apo lëngje.  Unë gjithmonë sugjeroj të shkoni hap pas hapi deri në largimin e shishes.  Përdorimi i vazhdueshëm i shishes mund të sjellë probleme me shëndetin dentar.  Prandaj,shkoni hap pas hapi dhe largoni ...Lexo Më Shumë
Gjendja ekonomike sigurisht se sfidon shumë familje, prandaj në vazhdimësi jap këshilla praktike s'i të zgjedhni produkte dhe ushqime të shëndetshme për gjithë familjen.  Kur jemi te ushqimi unë them më mirë një banane, pak vezë dhe apo një cope djathi me bukë se ushqime të procesuara për mëngjesin e ...Lexo Më Shumë
Shumë herë pyetem nëse ushqimi e ndikon paraqitjen e skuqjeve në zonën e pelenës apo skuqja vjen nga ndonjë gjendje tjetër.  Në fakt skuqja ndodhë edhe nga ndikimi i ushqimit, zakonisht ushqime me bazë acidike kanë ndikim në skuqje dhe plasaritje të lëkurës në zonën e pelenës.  Nëse vëreni reaksione ...Lexo Më Shumë
Fëmijët janë super të ndjeshëm por kjo nuk është arsye që fëmijët t'i ndaloni nga ekspozimi jashtë në ditë të ftohta.  Mjafton që ju të jeni të përgatitur për daljen tuaj, me veshjen e duhur dhe pajisjet e duhura që fëmija t'a shijoj kohën jashtë edhe kur është ftohtë.  Shumë ...Lexo Më Shumë
Më ka rastisur të shoh pelena të ndryshme në treg, nga ato kualitative deri te ato të kualitetit më të dobët.  Kur i prek pelenat gjithmonë mendoj si do ndjeheshim ne po të na vendoseshin ato neve.  Dhe nga ajo logjikë përfundoj duke e kërku pelenën që ka materiale shumë ...Lexo Më Shumë