Exin Group

Produktet tona

PASTRO, KUJDESU, MBROJU.

Ne ofrojmë produktet e duhura për çdo lëkurë dhe çdo
moshë për të mbrojtur në mënyrë optimale lëkurën.

Produktet tona

MEMAT, SHISHET DHE LODRAT PËR FOSHNJE.

BABY-NOVA është markë e NOVATEX GmbH company, me seli në Pattensen, Hanover në Gjermani.
Memat, shishet dhe lodrat për foshnje janë vetëm një pjesë e produkteve inovative të Baby Nova.

Produktet tona

HUGGIES 

Pelenat dhe letrat e lagëta më kualitative të brendit Huggies nga Amerika, tani edhe në Kosovë! Blej më të mirat për fëmijët tuaj!

Latest news

Thithja është një refleks natyral - relakson dhe rehaton foshnjat. memat qetësuese plotësojnë këtë nevojë të lindur dhe ndihmojnë fëmijën tuaj të relaksohet dhe të qetësohet. Por ndërsa foshnjat shpesh janë të qetë me biberonët e tyre, disa prindër ndihen të pakëndshëm për përdorimin e biberonit. Qysh në javën e ...Lexo Më Shumë
Nga Bethany Kandel për Huggies.com Sapo fëmija juaj të mbërrijë, ju do të habiteni nga kaq shumë gjëra. Një nga ato surprizat e papritura është se sa herë në ditë do të ndërroni pelenat. Ju gjithashtu mund të habiteni se sa shpejt fëmija juaj tejkalon madhësinë që përshtatet në mënyrë ...Lexo Më Shumë