fbpx

Exin Group

Shoh shumë fëmijë më të rritur se dy vjet që ende përdorin shishe për të konsumuar ujë apo lëngje. 

Unë gjithmonë sugjeroj të shkoni hap pas hapi deri në largimin e shishes. 

Përdorimi i vazhdueshëm i shishes mund të sjellë probleme me shëndetin dentar. 

Prandaj,shkoni hap pas hapi dhe largoni shishen duke ofruar gota të cilat janë tërheqëse për fëmijën. 

Unë ju rekomandoj tasin “Dentistar” pasi janë gota super të qëndrueshme dhe të ripërdorshme. 

Skajet e gjera të buzëve parandalojnë rrëshqitjen dhe e bëjnë shumë më të lehtë pirjen. 

Këto gota i rekomandoj për fëmijët mbi 1 vjet qofshin ata të ushqyer me qumësht gjiri apo formulë. 

Nuk thehen dhe përmbajtja e tyre e sigurtë i mban larg kimikateve. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija