fbpx

Exin Group

Janë disa dekada pune me fëmijë në Londër dhe si mami kam sugjeruar vetëm produktet më kualitative, ato që janë të shëndetshme dhe me përmbajtje sa më natyrale. 

Pelena që përdor një fëmijë e bën dallimin e madh mes të qenurit komod apo jo. Me pelenat e brendit amerikan “Huggies” fëmijët nën kujdesin tim janë ndjerë shumë rehat. Unë profesionalisht kam qenë shumë e sigurtë kur e kam sugjeruar këtë pelenë. 

Prindër të ndryshëm më kanë falenderuar për sugjerimin që i’u kam bërë dhe me pelenat “Huggies” ata i kanë rritur fëmijët e tyre. 
Mund të pyesni çka ka të veçantë te këto pelena ?
 
Po i listoj disa nga veçoritë e tyre: 
1.Kanë materiale shumë të buta, duke ju ofruar fëmijëve komoditet të plotë. 
2.E thithin lagështinë duke mos e rënduar pelenën. 
3.E kanë brezin e zgjatur duke mundësuar kështu përshtatjen e pelenës me peshën e fëmijës. 
4.Nuk e acarojnë lëkurën. 
5.E fundit por jo nga rëndësia, nuk kanë kimikate që e dëmtojnë shëndetin e bebes tuaj. 

Me pelenën “Huggies” gjumi është më i qetë e prindërit janë të lumtur me zgjedhjen e tyre. 
Prindërit duan më të mirën për fëmijët e tyre, sipas meje pelena më e mirë është ajo e brendit amerikan “Huggies”. 

Me dashuri,
Razija