fbpx

Exin Group


Sidomos nënat janë shumë të stresuara me procesin e prerjes së thonjëve të fëmijëve të vegjël. Ata lëvizin vazhdimisht ndërsa frika nga lëndimet e zgjatë procesin shumë.

Në mënyrë që të pritni thonjtë në mënyrë sa më të sigurt të jetë e mundur, brendi gjerman “BABYNOVA” ka sjellë në Kosovë gërshërët me doreza të gomës që sigurojnë një kapje sa më të mirë.

Kur gërshërët nuk janë në përdorim, kapaku mbrojtës i tyre mund të ngjitet, në këtë mënyrë brisqet ruhen në mënyrë të sigurt dhe mbrohen nga çdo ndotje.

Tehu i gërshërëve “BABYNOVA” për fëmijë është bërë prej qeliku inox i cili nuk ndryshket. Prandaj për siguri maksimale, për të evituar lëndimet fizike dhe për të ruajtur shëndetin e fëmijëve ju propozojmë gërshërët “BABYNOVA”.

I gjeni në barnatore dhe në të gjitha marketet e mëdha por mund të bëni edhe porosi online.