fbpx

Exin Group

Lodrat janë shumë të dashura për fëmijët, por përzgjedhja e tyre shumë herë mbetet problematike sepse prindërit mund të mos kenë njohuri për lodrat e sigurta.

Prandaj, në përvojën time si Mami dhe si Razije Musa si gjyshe e nënë jam kujdesur që lodrat të jenë të një cilësie të lartë.

SHTROHET PYETJA, SI TË ZGJEDHIM LODRA KUALITATIVE ?

Unë propozoj për ju lodrat e brendit gjerman “BabyNova”.

Këto lodra janë shokë loje të shkëlqyeshëm për të vegjlit tuaj në mosha të ndryshme. Në përmbajtje janë të sigurta, pra janë bisfenol free BPA, dhe gjinden në treg sipas kërkesave të Bashkimit Evropian për siguri e cilësi.

Këto lodra janë të buta apo plastikë, të gjitha super tërheqëse dhe të sigurta.

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por edhe mund të bëni porosi online.

Me dashuri, Razija