fbpx

Exin Group

Lodrat janë shumë të dashura për fëmijët tuaj, prandaj ju duhet të përzgjedhni me kujdes miqtë e parë të fëmijëve tuaj. 

Si rregull i artë është siguria, zgjedhni lodra me siguri të lartë, kualiteti nënkupton siguri për shëndetin e fëmijëve tuaj. 

Lodrat duhet të kenë mbishkrimin CE që nënkupton se lodra është punuar me standardet e kërkuara. 

Të tilla janë lodrat e brendit gjerman BabyNova, lodra atraktive, që zhvillojnë intelegjencën e fëmijëve, të sigurta dhe me çmime të arsyeshme. 

Nga ky brend gjeni lodra për çdo moshë dhe tani që jemi në sezonën e verës ju sugjeroj të bleni lodrat e plazhit nga ky brend. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija

ReplyForward