fbpx

Exin Group

Kjo pyetje më bëhet shpesh nga nënat dhe unë them se nuk ka nje definicion të saktë që i përfshinë të gjithë fëmijët. 

Disa mendojnë se të posalindurit mund të kenë nevojë të ndërrojnë 8 deri ne 12 pelena në ditë por kjo varet nga fëmija dhe mënyra e të ushqyerit. 

Përgjigjia më e mirë në pyetjen e nënave është se pelenat ndërrohen varësisht nga vlerësimi juaj, por sot bota ka përparuar ju gjeni pelena që e kanë shiritin paralajmërues dhe tregojnë se duhet t’a largoni. 

Të tilla janë pelenat “Huggies Elite Soft” nga brendi amerikan “Huggies”. 

Me shiritin që ndryshon ngjyren kur pelena duhet zëvendësuar me një tjetër ju nuk keni nevojë të mendoni se kur duhet t’a largoni pelenën. 

Pelenat Huggies Elite Soft kanë material shumë të butë. 

Këto pelena kanë shtresa të brendshme inovative SoftAbsorb që e thithin lagështinë dhe jashtëqitjet e lirëshme në sekonda. 

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija

ReplyForward