fbpx

Exin Group

Një shampon ideal është ai që përveç pastrimit edhe e ushqen lëkurën dhe flokun, të tillë janë shamponët e brendit gjerman “Bubchen”.

Përveç mirëmbajtjes së flokut dhe lëkurës dhe pastrimit, shamponët “Bubchen” ofrojnë edhe më shumë.

Shampon, dush dhe balsam ofron shamponi “Meereszawber” me motive shumë të dashura për fëmijët.

Pas larjes, flokët marrin një shkëlqim natyral të mëndafshtë dhe nuk shkakton lot.

E shamponi me mjedër me aromën e frutave e bën larjen e flokëve një kënaqësi të vërtetë.

Nuk irriton sytë, butësisht pastron dhe kujdeset për lëkurë.U jep flokëve shkëlqim të mëndafshtë.

Edhe shamponi me princeshën Rosalea ofron butësi dhe ndjenjë pastërtie për fëmijët.

Të gjithë këta shamponë janë të testuara dermatologjikisht, dhe janë të përshtatshëm për gjithë familjen.

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.