PICETA TE LAGURA HUGGIES Pure (56cp)

1,99 

  • ALL: 232,83 L

Description

FACULETATE LAGURA HUGGIES Pure (56cp)

Faculetat e lagura Huggies janë ndihmesa më e mirë per ju.
Janë të testuara dermatologjikisht, hipoalergjike dhe pastrojnë 99% të mikrobeve pa përdorur alkohol apo ndonjë kemikale të dëmshme.
Aroma e tyre e lehtë dhe pêrbérjanga aloe vera i bējnë ato ideale pér përdorim të jashtëm.
ldeale nëçdo vend, në çdo kohë ldeale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, faculetat e lagura Huggies ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend, né çdo kohë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PICETA TE LAGURA HUGGIES Pure (56cp)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *