Aspirator hunde

2,50 

  • ALL: 292,50 L

SKU: 230 Categories: , Tag:

Description

Aspirator hunde
Një ftohje me hundë të lëngshme dhe hundë të zënë është shumë e pakëndshme për foshnjat dhe fëmijët. Një aspirator i sekretimit të hundës është një ndihmë e mirë për të hequr butësisht sekrecionet e hundës dhe kështu ta bëjë më të lehtë për foshnjën të marrë frymë. I besueshëm dhe i lehtë për t’u përdorur. Pa -BPA.
Sipas kërkesave të BE-së

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aspirator hunde”

Your email address will not be published. Required fields are marked *