HUGGIES COMFORT 3 (36 cope), 5-8kg

10,00 

Description

HUGGIES COMFORT 3 36cp, 5-8kg

Vitamina E e shtuar nga vaji i embrionit të grurit qetëson dhe ushqen lëkurën e foshnjës.

Rehati 24/7, kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë dhe ulin varjen e pelenës nga mbushja, materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës, brez i zgjatur, formësim anatomik midis këmbëve.

Në Huggies®, ne e kuptojmë se nuk ka asgjë më të fuqishme se përqafimi i parë dhe çdo moment që pason. Kjo është arsyeja pse ne i kemi dizenjuar pelenat tona të ndjehen në të njëjtën mënyrë. Ne besojmë në përqafimin e nënës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES COMFORT 3 (36 cope), 5-8kg”

Your email address will not be published.