HUGGIES COMFORT 4+ (30 cope), 10-16kg

10,00 

Description

HUGGIEs COMFORT 4+ (30 cope), 10-16kg
Brend Amerikan

Rehati 24/7,
kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë dhe ulin varjen e pelenës nga mbushja,
materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës,
brez i zgjatur,
formësim anatomik midis këmbëve.

Vitamina E e shtuar nga vaji i embrionit të grurit qetëson dhe ushqen lëkurën e foshnjës.

Në Huggies®, ne e kuptojmë se nuk ka asgjë më të fuqishme se përqafimi i parë dhe çdo moment që pason. Kjo është arsyeja pse ne i kemi dizenjuar pelenat tona të ndjehen në të njëjtën mënyrë. Ne besojmë në përqafimin e nënës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES COMFORT 4+ (30 cope), 10-16kg”

Your email address will not be published.